.

maanantai 30. syyskuuta 2013

Tracon 3/3 - Himejima Akeno, Priestess of Thunder

"Those who even try to lay a hand on my president, shall be punished endlessly."

 ---

Eli ihana Akeno. Ja hänen ahogensa<3

Kuvat otti © Amanda !


Näytän näissä kaikissa kuvissa esim niin kuolleelta kun olla ja voi, koska no, olo oli perjantain ja lauantain jälkeen äärimmäinen kuollut. Joten älkää katsoko kuollutta naamaani tuomitsevasti :D


Vaikea keksiä Akenosta mitään uutta sanottavaa, koska tosiaan käytin samaista pukua Riasen kanssa tämän vuoden Tampere Kupliissa. Alunperinhän minulla oli Akeno suunnitteilla, mutta sitten menetin kiinnostuksen koko pukuun enkä vaan jaksanut tehdä sitä loppuun. Kunnes sain punaisen peruukin, jonka oli määrä antaa toiselle peruukille kuituja, ja tajusin että voisin tehdä ensiksi Riasen, sitten sukkia ja peruukkia vaihtamalla Akenon. Ja niin minä tein.


Eli Riasen shootti löytyy täältä, ja puvusta WIP materiaali täältä.


Olen tosiaan laihtunut sitten Tampere Kupliin melkein 6 kiloa, ja silloin tehty puku ei tietenkään enään sopinut. Paita ja liivi olivat aivan liian isoja, ja hame putosi aivan liian alas ja luisui koko ajan x__x Tuskaa. Pitää varmaan Akenokin myydä pois koska itse sitä en voi enään käyttää, byhyy.



 Ja näin! Tämän jälkeen postailen kaikki vanhat WIP päivitykset pois alta ja sitten päästäänkin jo ensi vuoden pukuihin. Uuuuhh, jännittävää!



Stay cool!

~Hansku

P.S I know you want more of these

Kun tajusin että kamerassa oli ollut väärät asetukset koko Traconin ajan. D:

not bad

4 kommenttia:

  1. Ihan mielenkiinnosta, millä hinnalla ajattelit Akeno/Riasen myydä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmmm, Akenon peruukki+koulupuku ilman kenkiä ja sukkia on varmaan 60e. Ota toki yhteyttä hhhansku-@hotmail.com jos kiinnostaa! :3

      Poista