sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Euro Cosplay ja paniikki

Nyt kyllä vähän nolottaa kirjoitella tämmöistä tekstiä, koska Ilona julkaisi tämmöistä listaa, ja luulisin että tämä teksti rikkoo aika montaa kohtaa. Noh, en ole ikinä kokeillut kirjoitella tälläistä tekstiä (vai olenko? en ainakaan muista), joten yritetään edes!

Mutta joo Hansku eikös ole vielä vähän liian aikaista alkamaan panikoimaan EC:stä? Eikö? No okei sitten!

Itse olen tuijotellut Illuan reffikuvaa ja kalenteria enemmän kun ehkä olisi pitänyt. Olenko tosiaan haukannut liian ison palan?

Illuan rakennus jotenkin tuntuu pahalta, koska olen aliarvioinut tekemättömän työnmäärän (käsi ylös, kuka on harrastanut tämmöistä? Niinpä), ja joudun tekemään järkyttäviä työmääriä kerralla että olisi edes mitään chänssia että saisin Illuan kesäkuuksi valmiiksi. Koska joudun tekemään juttuja niin nopeasti, tuntuu siltä että teen niitä huolimattomammin. Itse vannon kisojen sääntöön (sääntöön ja sääntöön, derp) että simppelimpi ja hyvin tehty puku on parempi kun massiivinen huolimattomasti tehty puku, mutta massiivisen puvun voi tehdä hyvin.

Itseäni suoraan sanottuna pelottaa että kaadun kategoriaan 'massiiviset & huolimattomat', mikä on viimeinen asia jota haluaisin. Tosin Illuaan ollaan käytetty nyt jo niin paljon aikaa että puvun vaihto ei ole enään vaihtoehto. Jos olisi enemmän aikaa niin saattaisin vaihtaakin pukua. Ehkä.

Tai sitten vaan EC  paineet ja Illuan massiivinen puku sekoittaa aivoni ja ajattelen kokoajan että 'ei, tämä ei ole tarpeeksi hyvä, yhyy, yhyy'.

Nyt suunnitelma näyttää siltä että jatkan painamista viimeiseen saakka, ja jos jää aikaa (hahahahaa...hah....), parantelen juttuja mitkä ovat jääneet vähemmälle ajalle. Luovuttaminen on vaihtoehto vasta EC aamuna.

EC kisana on jännä juttu. Tuntuu, että lähtisin kisailemaan ensimmäistä kertaa, koska fakta nyt on että EC on kisana paljon vakavampi kun normiconin puku/skitti kisat. Nyt sanon suoraan että tällä hetkellä oikeasti jännittää kunnolla, ja en halua edes miettiä minkälaisissa lukemissa mennään EC viikolla.

Joo, ehkäpä tässä oli tämä miun paniikkipurkaus. Koska olen ollut sukulaisilla pääsiäisloman aikana, ja luppoaikaa on enemmän kun laki sallii, ompelukone täällä on laulanut mukavaa tahtia (joka on ollut nostalgian purkaus koska tällä ompelukoneella ompelin ekan puvun 2009 helmikuussa!) ja saattekin Ciel/Illua WIP päivityksen lomien jälkeen.

Stay cool!

Sekaista tekstiä pahoitellen, Hansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti