.

perjantai 11. syyskuuta 2015

Desucon 2015 - Flareon 2/2

Eiks oo kiva että kirjoittelen näitä sillain tosi ajoissa pois alta :D Mutta odottelen vielä Traconin shoottikuvia ja muistin että oho, Flareonista ei ole tullut vielä kirjoiteltua.


Flareonin kanssa tähdet eivät meinanneet asettua. Ainoa karvakangas mikä oli lähelläkään haluamaani väriä osoittautui ihan oranssiksi.


Flareonin piti myös alkujaansa tulla Tampere Kupliiseen, mihin en sitten lopulta mennytkään koska elämä.


Mutta sain kun sainkin sen sitten lopulta kasaan Desuun. En saanut laitettua siihen ihan kaikkia yksityiskohtia mitä olisin halunnut, mutta olen loppujen lopuksi ihan tyytyväinen siihen.Peruukki oli Raichun jäljiltä eBay hutiostos, joka kävi kivasti Flareonille. Mekko oli aika basic kamaa johon sitten sain tunkea yksityiskohtia.

Häntä oli tosi tuskainen operaatio. Ei niinkään sen tekeminen mutta bussilla kuljetus ja sen pitäminen. En ollut tehnyt sen kummempia kiinnityssysteemejä hännälle niin se painoi ja sattui kun sitä piti päällä.


Saatan joskus tehdä uudet kengät ja paremman kiinnityssysteemin hännälle ja pistää Flareon uudestaan johonkin.


Desussa tuuli aivan järkyttävästi, joten kaikki photoshoot kuvat ovat yhden seinän edessä joka oli sisäpihalla niin että siihen ei tuullut juuri ollenkaan! Pahoittelen variaation puutetta.


Kuvat otti Amanda!
Ja näin. Kunhan saan photoshoot kuvat käsiini kirjoittelen Traconista! Jos niistä kuvista tuli kivoja, teen niistä uuden bannerin :3

Stay cool!

~Hansku

Ps. Kengät sattuivat :c
2 kommenttia:

 1. To be sure, I am completely agree with you, I am an unbelievable devotee of your site, you form illuminating articles.

  Keep making such amazing post,


  Thanks for sharing.


  Pest control in jaipur | book professional pest control services in jaipur from best pest control service provider companies

  Regards

  Sameer

  VastaaPoista