.

tiistai 24. helmikuuta 2015

Desucon Frostbite 2015 - Perjantai ja Lauantai 1/3

Huh, vuoden conit lähtivät oikein mainiosti käyntiin. Frostbite oli mukava kokemus and lähtisin mielelläni vaikka heti uudestaan.

Mutta, aloitetaan conin läpikäyminen.

Perjantaina heräsin aamukolmelta, koska olin jo viikon ajan tottunut heräämään siihen aikaan. Tein siinä sitten aamuyön ja aamun pukua ja sain kaikki ompeluosat valmiiksi. Matka Lahtea kohti alkakoon!

En olekkaan mennyt junalla coniin sitten vuoden 2012 Bakaconin joten tulipa sitäkin puolta taas koettua. Ei ihan niin paha nakki kun muistelin.

Väsynyt Hansku ja junaselfiet, Zzzzz
Lahteen päästyäni odottelin Omenahotelliin pääsyä mukavassa seurassa ja siitä sitten lähdin metsästämään Mamille hanskoja kun sellaisia en muistanut/ehtinyt Tampereelta ostaa (ja prkl kun vihaan hanskojen tekemistä, noouuuu)

Hanskat löytyi ja lähdin pyörähtämään conipaikalla hakemassa badgeni. Ja kun saavuin..


Härregyyd mitkä jonot. Olin erittäin tyytyväinen että oma jononi sijaitsi sisällä ja oli kolmen ihmisen pituinen.

Olisin todella halunnut nähdä perjantaina näytettävän leffan ja muutaman ohjelman sen jälkeen, mutta väsymys iski ja halusin vaan ottaa rauhallisesti hotellihuoneessa.

Amanda saapui seurakseni illalla ja hän on oikeasti cosplayjumalani, aina niin mielellään käsinompelee viimeiset nepparini pukuihini. Thank yyooouuu ;;__;; <3 Olisi pitkä lista pukuja joita ei olisi koskaan nähty jos ei tämä nainen olisi ollut tukemassa minua henkisesti ja hänen käsinompelupalvelullaan ::D

Lauantaiaamu koitti ja pukua päälle. Mami jopa meni aika helposti päälle (miinus pienet sukkanauha ongelmat) ja näytti jopa ihan kivalta. Jee!


Mamiahan pukuiltiin ihan kamalasti ja pienet ahdistukset se tuotti. Mutta yksi meriitti minulla oli, olin ainoa joka oli tehnyt drill curlssit! En ole ihan varma, mutta taisin olla myös ainoa jolla on metalliluinen korsetti. Jeejee?

Ehkä jotain parasta ikinä
Desucon jossain välissä huuteli Twitterissä että tarvitsee lisää keskustelupiirejä ja pistettiin Amandan kaa päät yhteen ja keksittiin jotain.


Jännää! Oli tosi kiva pitää tälläistä ohjelmaa ja ne jotka osallistuivat näyttivät tykkäävän myös meidän jutuista. Ohjelma oli ehkä vähän pitkä, koska koko kaksi tuntisen loppuun jäi vain kourallinen ihmisiä (joista huomasin että kukaan ei puhunut suomea), ja he kommentoivat että oli todella ihanaa että joku pitää englannin kielistä ohjelmaa. Joten ehkä taas kehittellään jotain kesäksi jos uusi ohjelmavastaava tykkää meidän ideasta?

Sitten olikin cossikisojen vuoro! Olin ihan järkyttynyt että esityskisassa oli jopa osallistujia. Yleensä tuollaisissa kisoissa perumisprosentti on aika suuri.

Esityskisaajat
Esityksien taso oli ihan mukava, tykkäsin. Sopivasti vähän sitä sun tätä.

Hall Cosplay-kisaajat
Hall Cosplayssa oli tosi vähän ihmisiä, eikö lavajuoksu kisaan voisi ottaa enemmän porukkaa mukaan?

Urobutchi Hall Cosplay-kisaajat
Tykkäsin oikeasti enemmän Urobutchi sarjasta. Näyttävämpiä ja omaan silmään kiinnostavampia pukuja.

Hall Cosplay top 3
Mutta. Desukuvaajat siinä edessä ASD! Joko menkää vittuun siitä edestä tai antakaa muillekkin aikaa ottaa kuvia. Ärsyttää kun on kuvaajia cossaajien edessä

...no... Esityskisan top 3...
 Ja näin käy kun odottaa liian kauan että kuvaajat edestä menisivät pois... >:C

Noh, kisan jälkeen lähdimme valmistautumaan iltabileisiin. Pääsimme hotellille, otimme puvut pois ja rentouduimme. Vähän liikaakin. Peitto ja tyyny oli paras ja nukahdin sitten siihen. Mutta mitä olen kuulut iltabileistä, ei yhtään harmita että sain 12 tunnin yöunet. Tunti jonottaen ylihinnoiteltuja juomia? Ei kiitos.


Seuraavassa päivityksessä sitten sunnuntaipuuhailut ja sitten viimein ihanaa Mamia.

Stay cool!

~Hansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti