.

tiistai 26. marraskuuta 2013

Yuuko Ichihara - WIP - Sekalaista asiaa

Olen siis Yuukon saappaista ja peruukista tehnyt omat päivityksensä, nyt pistän tähän kaikki muut sekalaiset kuvat mitä Yuukosta tuli tekoprosessin aikana otettua. Näitä kuvia ei ole paljoa eikä otettu mitenkään kauhean loogisista vaiheista, mutta postaan ne tänne anyways!


Aloitin tekemällä proton, koska en ollut ihan varma miten Yuukon mekko toimii. Protoa päälle kokeillessani tajusin kuinka seksimekko Yuukon mekosta tulisi :D Tajusin myös sen kuinka paljon kangasta ja tukikangasta siihen tulee menemään. Paljon. Hyvin paljon
Tässä kuusi metriä tukikangasta, joka kaikki tuli mekkoon. Ja lisääkin, koska tukikankaan metrimäärä oli sitten loppujen lopuksi 15 metriä. Yhyyy.Jättimäisiä mekonpaloja ja niihin silitetyt tukikankaat.


Yuukon applikoinneista mainitsin jo peruukin yhteydessä vähän, mutta kerrataan lyhyesti.


Tukikangas+  Loneta, siihen sitten piirrellään kuvio ja leikataan pois.


Ensin ohuempi siksak.Ja sitten paksumpi päälle.


Yuukon applikoinnit veivät kyllä aivan älyttömästi aikaa ja lankaa. Olen applikointeihin suht tyytyväinen, vaikka ne menikin jostain kohtia rypylle.


Ihana iskä hankki minulle tälläisiä 2 metrin listoja jotka ovat aivan täydellistä korsettiluu materiaalia! Pistin mekon taakse luiksi pätkät tuota matskua ja se toimi paremmin kuin hyvin.

Kuva AG

Jonkun aivovaurion johdosta päätin tehdä kaikki Yuukon helmet Das-massasta käsin. Niitä väännettiin ihan viimeiseen, saatan ehkä harkita uudestaan kun alan tekemään 20 samanlaista pisaran muotoista helmeä.


Cosplay voi olla aika matikkapainotteista, yritin selvittää helmien etäisyyttä toisistaan.


Ja näin! Kaikki vanhat WIP-materiaalit on postattu ja on aika siirtää katse uusiin tuuliin! (:

Stay cool!

~Hansku

P.S. I feel like somebody is watching me....

..... :3
P.P.S Kohta alkaa joulukalenteri! Be excited!

4 kommenttia:

 1. uh olisinpa miekin yhtä pitkä niin voisin tehä uh sexymekkoja! Toi on vaan niin ihanan näköinen. Tuosta pääkoristeesta tykkään tosi paljon! Näitä kun katselee niin nousee itelläki into yrittää paremmin väkertää omia juttuja!

  Jeee joulukalenteri!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei siihen pituutta tarvitse, vain ultimate sassy asenteen että pystyy tekemään tuollaisia mekkoja:D So sasssyyy! Mutta voi, paljon kiitoksi :3

   I know! Jeejeejeeeee!

   Poista
 2. Olen hämmentynyt... Miksi käytät tukikangasta koko kappaleelle? Yleensä vain tietyt osat tarvitsevat sitä, jolloin muualla se on aika turhaa. Joudut vain vararikkoon, nainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, en olekkaan selittänyt syytäni miksi käytin Yuukoon joka kappaleeseen sitä! Syitä on kaksi,

   A) Kangas. Tuo musta kangas on tehtaalta ylijäämä verhokangasta, jota sain 25 metriä ilmaiseksi. Se ei ole ihanteellinen vaatteiden tekoon vaan vaatii jotain extraa, yleensä se tukikangas.

   B) Yuukon puku itsessään. Mekko on jähmettynyt ihan ihmeelliseen asentoon eikä juuri liiku siitä mihinkään (leikin ajatuksella worblamekko :DD) joten oli vähän pakko pistää tukikangasta kaikkialle että tuo kangas pysyisi edes jotenkuten koossa.

   Ja koska kankaan sain ilmaiseksi ja hyväksitodettu tukikangas maksaa 2,30e metriä, en joudu vararikkoon :D Toivottavasti selvensi, en minä nyt kaikkia pukuja metreillä tukikangasta vuoraa!

   Poista