.

perjantai 27. syyskuuta 2013

Tracon 8 2/3 - Yuuko Ichihara, The Dimension Witch

"Normal? What is normal? To do only what the masses do? What is the benifit of that? And what is the problem with adopting a custom that is abnormal if it has no negative effect on the world at large?"

---

Eli tässä päivityksessä saan puhua pelkästään Yuukosta. Ihanaa, Yuuko on niin ihana!<3

Kaikki kuvat otti © Amanda !


Yuuko oli pukuna jossain mukavan ja epämukavan välimaastossa, mihinkään paikkaan ei erityisemmin sattunut mutta en tuota ihan hengailupukunakaan käyttäisi. Yuuko on silti ihana <3 Vähän tekisi mieli tehdä Yuukolle joitain muita pukuja, mutta Yuuko on sellainen henkilö joka ei käytä samaa asua kahdesti, ja sama sääntö koskee hiuksia. Yuukolla on sarjassa eri päivinä aina eri kuteet ja hiustyyli. Ongelma, minua ei oikein huvittaisi tehdä Yuukolle toista yhtä hullua/hullumpaa peruukkia, kuten varmaan ymmärrätte jos katsotte tuota nykyistä karvakasaa (josta tulee WIP päivitys heti kun olen saanut nämä Tracon päivitykset tehtyä!)


Kuten edellisessä päivityksessä sanoin, tein hihojen yläosat pe-la yönä ennen conia, ja yllätys yllätys, niihin en ole tyytyväinen. Olen itseasiassa yllättävän tyytyväinen siihen nähden että missä tilassa ne tehtiin, mutta meh, ei. Onneksi lärpäkkeet on helpoo poistaa hihoista ja jos (kun?) Yuukoa jossain käytän uudestaan, saan tehtyä uudet. Puvun toinen ongelma on sen laskeutuminen, koska miltä se näyttää "oikeasti", ei tuollaista ihme jämäkkää mekkoa saa tehtyä millään. Oh well.


Kun tuomaroinnissa kysyttiin, mikä oli puvussa vaikeinta, en vastannut peruukki, jota olin aikaisemmin miettinyt kysymykseen vastaukseksi. Vastasin kaavoitus. Koska apua. En osaa yhtään kaavoittaa ja se näkyi, mekon vuori oli ihan erinlainen kun päälikangas joten se veti mekkoa suuntaan jos toiseen rypylle. Mutta olen silti tyytyväinen että sain tuommoisen kaavoituhirviön edes kasaan!


Muuhun pukuun olen itseasiassa aika tyytyväinen, tietysti aina olisi jotain pikkujuttuja, mutta ne ovat niin pieniä että niitä välttämättä en lähtisi edes korjaamaan. Jotenkin tunnen aina syyllisyyttä jos olen pukuuni tyytyväinen, koska minusta tuntuu että muut ajattelevat että olen sitä mieltä että "pukuni on paras!!111!!!1!11", mitä en ole. Yuukoon olen kokonaisuudessaan hyvin tyytyväinen ja mielestäni se on paras pukuni tähän mennessä, mutta en silti ajattele että olen maailman kuningas kun teen hassuja pukuja. Tajuaako kukaan mitä tällä yritän hakea? :D


Yuukon seksisaappaista olen tehnyt WIP päivityksen, ja peruukista on tulossa juttua ihan lähipäivinä. Myös jonkinmoista yleistä WIP-asiaa on Yuukosta tulossa!


Ja näin, ei miulla ole mitään muuta höpöteltävää Yuukosta! Ainiin, paitsi random fakta, pukuun on silitetty 15 metriä tukikangasta. (Kyllä, viisitoista metriä x__x) Kirosin etten enään ikinä silitä tukikangasta, mutta hupsista keikkaa miten taas kangaskauppareissulta tuli sitä taas metritolkulla seuraavaan pukuun ostettua.


Seuraavaksi sitten Akenoa.


Stay cool!

~Hansku

P.S I know you want it
Otan itseni erittäin vakavasti.

":D"

8 kommenttia:

 1. Voi apua, tuo on niin ihana asu ;___; Näytät todella kauniilta, ja huomaa, että tuohon on nähty vaivaa. Onnittelut myös sijoituksesta^^

  VastaaPoista
 2. Toi oli ihana asu! Näin sut ohimennen (koska en kisaa ehtinyt katsomaan) kun kävelit pihalla. Sopi sulle täydellisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia! :3 Näytin varmaan aika mielenkiintoselta kun jouduin nostamaan mekon helmaa uusin korkeuksiin kun kävelin pihalla :D

   Poista
 3. Ymmärän miten ajattelet, jos on se "mun puku on paras! 111!1111" fiilis niin sitä ei oiken edes viitti ajattela tehä parempaa, ja parentaminen on aina hyvä asia mutta myös että on jostaki pukun osasta tyytyväinen. Mielestäni teit hyvää työtä mutta muista että et ole liian kova itsellesi!

  Ja ihanat derpikuvat! Tuosta kolmas kuvasta sain niin "Bitch I´m fabulous!" vibat, haha xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainahan sitä tuppaa olemaan extra kriittinen omille puvuillensa :D Ja kyllä, ei täydellisyydessä ole yhtään mitään kivaa, cosplayn ydin on juuri kehittymisessä ja oppimisessa, on ihan hauska tehdä virheitä ja oppia niistä ja tehdä ensi pukuun se joku osa paremmin!

   Hahah niin se vähän on :DDD

   Poista
 4. Yuuko sopii sulle kyllä tosi hyvin! Tosi hieno cossi!

  Ja voi jumalauta nuo derpit, aivan parhaat! XDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :3

   Haha joo, oli kyllä aika derpikäs päivä ja se näkyi kuvissa :DD

   Poista