.

maanantai 5. elokuuta 2013

Tracon 2013 - Pukusuunnitelmat

Nyt kun olen saanut kaiken muun alta pois voin vihdoinkin keskittyä Traconiin. Tai no oikeastaan pukuja olen tehnyt jo jonkin aikaa, mutta anyway, tämä päivitys on vaan itse hahmoista.

Eli, lauantai:

Yuuko Ichihara - xxxHolic
Ngghhhhh, nggghhhhhhhh. Yuuko on niin täydellinen nainen. Muistan kun ekan kerran näin tästä kyseisestä versiosta cosplayn vuonna 2009, ja minulla ei ollut mitään hajua mistään mutta olin ihan haltioissani. Ensinnäkin, puku oli korea, enhän minä sellaista saa aikaiseksi. Mutta tahdoin vain, nyyh.

Ja nyt! Nyt se aika on tullut jolloin minulla on hajua kuka hän on ja haluan ainakin uskoa että taidot riittää puvun tekemiseen. Vaikka Twitteriin olen ragennut siitä kuinka hankala puku on tehdä, koska se oikeasti on. Mutta siitä lisää kun teen Yuukosta WIP päivityksen.


Sunnuntai:

Akeno Himejima - Highschool DxD
Nyt vihdoinkin! Akenon matka on ollut pitkä, ja koulupukua lainattiin Riasellekkin Kupliissa mutta nyt Akeno pääsee käyttöön. Lähinnä myös siksi että minulla on niin paljon tilausperuukkeja Traconiin tehtävänä etten kerkeä tekemään sunnuntaipukua, ja Akeno tarvitsee vain vähän peruukkifiksailua. Perfect!


Ja ei, ei WCS-kisailua. Koska monet syyt, ongelmat ja ongelmien ratkaistua liian vähäinen aika, näin tiivistettynä. Mutta ehkä kolmas kerta toden sanoo hmmm hmmm?? (Ja sinä siellä, varmista että kehosi on valmis ensi vuodelle!)

Stay cool!

~Hansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti