.

maanantai 29. elokuuta 2011

Hansku senkin horo

Eli.

Pukujen muutoksia.

Taas.

Onkohan tää joku tän vuoden teema?Eli Saber Lilyä ei tule näkymään Traconissa. Saekosta en lupaa mitään, mutta teen pitkän aikaan kaapissa puolivalmiina olleen Isurugi Mion lauantaille. Sunnuntai on joko Saeko tai hyväksi todettu siviili.

On miulla ihan kunnollisiakin WIP kuvia että jos nyt spämmään ne tähän. Saberillekkin on kuvia mutta jätän ne sitten myöhemmäksi.
 Mion hanska oli mielenkiintoinen tapaus sinänsä kun jouduin viimeistelemään nuo reunat käsin koska ne olivat vaan niin härön näköisen, kuten kolme vasemman puolista sormea kuvassa näyttää.
Saekon hame sivusaumaa ja vetoketjua vaille.

Saekon peruukki vol 1, hyllyssä on tällähetkellä vol 2,  ja tarkoitus olisi tehdä vol 3.
 

Mitä tehdä kun ainoa valkoinen lankasi on noin 20km päässä Herwoodissa ja löydät jonkun jämälangan äitin varastoista, mutta lanka ei riitä ompelu innostukseen. Vastaus:
Ota käyttöön melkein saman sävyinen alalanka.


Kaksi vasemmalla ovat valkoisia, ja oikean puolinen on kerma


 6v pikkusiskoni siis tokaisi Narulle hänen maalatessaan raitoja omaan hameeseensa, että miks et ommellu niitä. Seurasi jäätävä hiljaisuus ja Narun kanssa tuijotus. Niin, miksei? Omassani oli vasta 2 valkoista raitaa maalattuna, sekä itselläni oli tuota kangasta ihan kivasti jäljellä, joten pistimpä uusiksi.

Ompelu vs maalaus


sursursuurrr


Narun hamonen

Ja mikäköhän tääkin ny sitten on

Vastaus, kenkä! Oi että kun vihaan kenkien tekemistä

I hate you very mucho.

Kuten varmaan joistain kuvista huomasitte, ostinpa itselleni sitten järkkärin. Mitä tämä tulee tarkoittamaan, on se, että blogini saa parempia ja enemmän kuvia. Jeij!

Traconissa nähdään!

Stay cool!

~Hansku

2 kommenttia:

 1. Taitaa kaikille tulla välillä näitä puvunvaihdoksia syystä jos toisestakin. Löytyy toista mielenkiintoisempi puku minkä haluaa tehdä tai sitten aika loppuu ennen conia eikä ehdi tehdä cossia jne :P

  Itselläkin ongelmia miettiä mahdollista WCS-kisapukua ensi vuoden karsintoihin, mutta onneksi on aikaa^^

  Hang in there!!

  VastaaPoista
 2. Niinhän se on. Jotenkin vaan tuntuu tyhmältä lupailla että 'jeesh, nyt teen mahtavimman armorinaisen ever' ja sitten onkin sillain että 'noo mie teenkin kauluspaita+minihame cossin'.

  Ehkä ei pitäisi lupailla enään tulevia cosseja, mutta olen liian suunnitteleva sellaiseen xD

  (Ei sillä että itselläni olisi 2013 WSC puku päätettynä, ei tietenkään .DDD)

  I shall and you should too !

  VastaaPoista