.

tiistai 31. joulukuuta 2013

Mitäs sitä tuli tehtyä? - Vuosi 2013

Näin vuoden viimeisenä päivänä on hyvä katsoa taaksepäin ja miettiä mennyttä vuotta. Ja koska tämä on cosplayblogi, katsellaan tämän vuoden pukuja!

Gilbert Nightray - Pandora Hearts - Desucon Frostbite lauantai
Harvoinpa minua näkee tekemässä crossplayta, mutta koska Amanda pyysi minua Gilikseen, suostuin. Gil oli ihan hauska puku tehdä ja pitää päällä, jos miinustetaan bindit, prrr. Olen luonnostaan hyvin kapeavyötäröinen ja omistan C-kupin tissit joten tasaisen, miesmäisen tuloksen saaminen ei ole helppoa, thus pidättäydyn yleensä naishahmoissa. Takkia oli kyllä todella hauska tehdä, siinä on paljon pieniä yksityiskohtia mitä ei näe kun läheltä, kuten metalliosia, ja oikeat napinlävet koristenuolissa.

Gil on päässyt toiselle omistajalle, ja toivottavasti hän tykkää puvusta yhtä paljon kun minä :3

Yoruichi Shihouin - Bleach - Desucon Frostbite sunnuntai
Koska olen vaalea kuin vampyyri (no kidding, ihoni on niin vaalea että siitä näkyy useammasta kohtaa läpi. Siis läpi. Seriously.), pääsin Yoruichin kanssa kokeilemaan ekaa kertaa ihomaaleja. En tosin tajunnut suihkuttaa lakkaa maalien päälle joten sitä päivän pitkin piti sitten aina lisäillä ja tasoitella, mutta mielestä koko operaatio onnistui ihan ok ensikerraksi.

Yoruichi etsii vielä uutta kotia, ja jos haluat adoptoida hänet, siirry tänne :3

Rias Gremory - Highschool DxD - Tampere Kuplii lauantai
Riasen peruukki tuli minulle käytettäväksi ylimääräiseksi kuiduksi joten ennen leikkaamisoperaatiota tein siitä tämän, jonka avulla sain mukavasti motivaatiota viimeistellä puvun minkä Akenolle jo aloitin. Ihan kiva koulupuku, pitäisi tehdä nättejä koulupukuja useamminkin!

Saeko Busujima - Highschool of the Dead - Desucon perjantai
Saeko tuntuu olevan mukana joka paikassa, mutta Saeko on pienittilainen badass puku minkä heitän päälleni todella mielelläni, joten Saekoa nyt ollaan nähty aika monessakin conissa. Ehkä sitä jossain voi vielä kerran käyttää? :D

Neko - K - Desucon lauantai aamu
Neko neko nyaaann! Taisi olla muuten ensimmäinen kerta kun alan tekemään jotain pukua vielä kun anime on menossa, yleensä kun valitsen pukuni vanhemmista teoksista enkä niistä uusista. Harmi kuin Nekon kengät ovat ihan liian pienet, voisin tuon ihanan mukavan kissan heittää joskus vielä päälle but too bad so sad, en oikein pysty.

Nekokin etsii uutta kotia, joten jos kiinnostaa, niin suunnatkaa itsenne tänne :3

Jūbei Yagyū - Hyakka Ryouran Samurai Girls - Desucon lauantai ilta
Sanokaa miun sanoneen mutta en tee enään ikinä pukua jossa on noin paljon proppeja! Tämän neidin päälle pistäminen oli kahden naisen hommaa sekä sen päällä pitäminen aiheutti suurta tuskaa, auh. Tätä en itseasissa edes tämän vuoden puolella tehnyt, koska se oli jäänyt 2012 epäonnistuneesta wcs osallistumiselta valmiiksi.

Makina - Deadman Wonderland - Desucon sunnuntai
Toinen tämän vuoden suosikkipuvuistani, ihana Makina <3 Takki onnistui niin hyvin etten uskoisi sitä omaksi ompeleeksi, vaikkakin se tekovaiheessa aiheutti suurta tuskaa. Makinaa ehdottomasti nähdään vielä ensi vuonna, niin paljon tykästyin pukuun.

Yuuko Ichihara - xxxHolic / Tsubasa: Reservoir Chronicles - Tracon lauantai
En edes aloita siitä kuinka paljon rakastan Yuukoa ja kuinka kivalta tuo puku mielestäni näyttää päälläni <3 Eli Makinan kanssa tämän vuoden suosikkipukujani. Ihonvärini sopii hyvin monokromaattisille väreille (jos ihoni olisi meikkivoidesävy, se oli vampyyrinvaalea). Puku onnistui myös ihan kivasti, mitä ei aamu klo 9 ompeluita oteta huomioon. Ehdottamasti teen hihojen yläosat uudestaan ja pistän Yuukon päälle johonkin uudestaan!
Akeno Himejima - Highschool DxD - Tracon sunnuntai
Ja sitten Riasen kaveriksi Akenoa. Akeno oli kivempi hahmo koska hänellä on ihanat puolimetriset ahoget, mutta valitettavasti (lol) olin laihtunut niin paljon syksyyn mennessä että puku roikkui minun päälläni ja ei istunut, ei sitten ollenkaan. Oh well, you can't always win.

Seuraavassa päivityksessä sitten ensivuoden pukusuunnitelmat :3


Stay cool!

~Hansku

4 kommenttia:

  1. Sulla on niin paljon hienoja cosseja. Olet niin pro!
    Mukava postaus lukea muuten. :) Hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi paljon kiitoksia, mutta en kyllä ole mikään pro :D Ihan samanlainen cossari kun kaikki muutkin (:

      Samoin!

      Poista
  2. Oli pakko tulla kommentoimaa että kyllä pidän Gilbertin puvusta ja paljon ^^ (Eli olen sen uusi onnellinen omistaja)

    Mutta sulla on kyl upeita pukuja! Toivottavasti opin yhtä hyväks vielä :)

    VastaaPoista