.

tiistai 18. kesäkuuta 2013

Watashi wa Neko-chan, nyan nyan nyyyaaaan! :3 - Neko WIP

Kiitos kaikille jotka osallistuivat giveawayhini, voittaja on valittu ja palkinto matkalla postissa! Ihanaa palautetta tuli ja voin luvata että blogi saa täysin uuden ilmeen heti kun minulla on siihen mahdollisuus!

Ja vielä valitettavasti joudun kertomaan että päivitystauko jatkuu, ei olla saatu hankittua vieläkään uutta tietokonetta, plöö. Tämän Nekon WIP päivityksen olin juuri kirjoittanut ennen kun kone hajosi, joten voin näin classily viimeistellä tämän kirjastossa, mutta tämän jälkeen valitettavasti joudutte odotellemaan seuraavaa päivitystä x määrän ajan.

Mutta jos minun cosplay/elämä päivitykset kiinnostaa, seuratkaa minua twitterissä! Sinne heitän todella paljon WIP tavaraa mistä tunnutte tykkäävän.


Neko - K Project
Miksi valitsin Nekon? Tarvitsin jonkun kakkospuvun kisapuvun kanssa lauantaille, ja kun katselin K:ta Neko osui silmääni koska hänellä ja Jyubeilla on samanlaiset silmät. Bing, kakkospuku lauantaille oli valittu. (En edes pitänyt Nekosta yhtään sarjassa aluksi, mutta sitten loppuakohden aloin jopa tykkäämään tästä kisusta!)

Itse Nekon tekeminen kävi todella helposti ja nopeasti. Ei oikeastaan minkäänlaisia ongelmia what so ever. Eikun olipas, mutta siitä kohta lisää.

Aloitetaan Nekon tupsuista. Monet Nekoa cossanneet ovat tehneet vaan kangaspallot, mutta koska puku on niin yksinkertainen päätin panostaa yksityiskohtiin, otin tein lankatupsut! Aikaa meni n 20 kertaa enemmän mitä kankaan kanssa olisi, mutta mielestäni lopputulos näyttää paljon paremmalta. Ja oli tosi nostalgista tehdä noita kun me ainakin tehtiin niitä aina pentuina koulussa!


 Eli siis leikataan kaksi pahvi"donitsia", ja aletaan pyörittämään lankaa sen ympärille.


 Kunnes keskellä olevasta rei'ästä ei mahdu enään läpi, jolloin se leikataan sivusta auki, ja solmitaan se kiinni ujuttamalla pahvien välistä lanka ja solmimalla lanka kiinni.


 Noilla kahdella pahvinpalasella sain tehtyä kaikki 6 tupsua ennen kuin toinen hajosi!


Tupsut ovat aika epäsiistien näköisiä kun ne ottaa pahvista pois, joten niitä pitää vähän siistiä.


 Kampa ei ole ihan pakollinen prosessiin, mutta halusin tupsuista niin tuuheita kun mahdollista joten harjasin kaikki yksittäiset langat auki, jolloin yhdestä langasta tuli kolme pientä lankaa.

Kaksi trimmattua tupsua ja yksi trimmaamaton.
Nuo ompelulangat kiinnitin rusetin taakse tekovaiheessa että voisin niistä ommella rusetin kiinni paitaan.


Sitten Nekon kaulapantaan.


Jonka tein niin että ensin liimasin kaksi softispalaa yhteen......sitten päällystin sen collegella. Joka muuten on peräisin kaverini vanhoista housuista:D


Kiinnityssysteemiksi ompelin tarranauhaa taakse.
Sitten pohjamaali, ja drybrushaus päälle.Jänniä liemiä. Eli minulla oli valkoista karvaa, jota halusin käyttää Nekon kenkiin mutta karva Nekon kengissä on vaaleankeltaista, joten tein vesi-akryylimaali seoksen, ja pienellä kikkailulla sain jopa kivan ja pysyvän värin karvaan.Itse kengät bongasin kirpparilta 1e:llä, ne oli oikeaa nahkaa mutta koon liian pienet minulle, mutta prrftt niin ihanat ja halvat pakko oli ostaa.

Nekon korvikseen tilasin isoimman kulkusen minkä löysin, eli 25mm. Juuri kivan kokoinen, jaksaa kantaa korvassa.


Ainoa ongelma Nekon rakentamisen kanssa tuli paidan kanssa. Itse paitahan oli tosi super mega helppo ommella, mutta tuo kangas, arrgghh. Kangas on täytyi olla vähän joustavaa, pörröistä ja todella, todella vaaleankeltaista. Eli mahdoton löytää. Kalusin kaikki kangaskaupat läpi ja sitten etsin netistä, ja kolmen päivän etsimisen jälkeen löysin hyvän kankaan josta 2 metristä olisin saanut maksaa Suomeen shipattuna 70e. HOW ABOUT NO. Kävimme sitten viimeisen kerran Eurokankaassa ja Poke löysi minulle ihanan kankaan! ;_____; Kiiiiiiitos, pelastit esim elämäni.

All and all Neko oli kiva, helppo, hyvämielenpuku tehtäväksi.

Stay cool!

~Hansku

(Ps. Henna, pistin ihan sua varten ton otsikon!:3 Nyan!<3)

2 kommenttia:

  1. En tiedä hahmoa mutta söpö cossi! :D

    Ja muistan että jouduin itse myös koulun käsitöissä joskus vuonna nakki tekemään tommoisen karvapallon, se oli pakollista. x)

    VastaaPoista